page_head_gb

nyheter

PE (polyetylen)

Polyetylen er den mest brukte termoplasten i verden målt i volum.Vi produserer tre typer polyetylen, nemlig HDPE, LDPE og LLDPE hvor:

a) HDPE-produkter er preget av større seighet og overlegen mekanisk styrke, kombinert med høyere driftstemperaturgrenser.

b) LDPE-produkter er enkle å bearbeide og har god styrke og klarhet.

c) LLDPE-produkter tilbyr forbedret styrke, kjemisk motstand og et høyere smeltepunkt, noe som gjør dem egnet for bruk med høy filmstyrke.

Produkt

Primære bruksområder

HDPE

HDPE brukes til å produsere dagligvare-, handels- og søppelposer, matbeholdere for elementer som frosne desserter og margarin, flaskekorker og lukkinger, foringer til frokostblandinger og kjeksesker, drikkebeger av plast, meierikasser, brødbrett, spann, sikkerhetsutstyr som f.eks. som hjelmer, husinnpakning for isolasjon, flasker for husholdnings- og industrikjemikalier, melkeflasker, juiceflasker og store tanker for oppbevaring av væsker som landbruks- og plenpleiekjemikalier.

LDPE

LDPE brukes til å produsere matemballasjefilmer, plastflasker for pakking av mat og personlig pleieartikler, renseposer, isposer, krympeplast, kraftige poser for mulch og pottejord, kokeposer, belegg på fleksible emballasjeprodukter, og belegg på papp som melkekartonger.

LLDPE

LLDPE brukes til å produsere søppel- og plen-bladposer, industrielle dunkeforinger, husholdningsartikler, lokk til kaffebokser og margarinbaljer, oppvaskbeholdere, plastoppbevaringsbeholdere til hjemmet, kjøkkenavfallsbeholdere, store leker som utendørs treningsapparater, dryppvanningsslanger, beskyttende belegg for telefonledninger og film, krympeplast for multi-emballasje hermetikk, bag-in-box poser, produsere poser og palle stretch wrap.


Innleggstid: 07. april 2022